3600 ek gösterge onaylandı mı, kimlere verilecek?

Güncel 22.12.2023 - 09:58, Güncelleme: 22.12.2023 - 09:58
 

3600 ek gösterge onaylandı mı, kimlere verilecek?

Memur ve asgari ücret zammı için son dakika açıklaması geldi. TBMM kürsüsünde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur maaş zammı için net oran verdi.
2024 asgari ücret zammı için de açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, "Herkesin mutabık kaldığı bir ücret seviyesi" diyerek dikkat çekti. Öte yandan Bakan Işıkhan, çalışan emeklilere ödenecek ikramiyeler ve 3600 ek gösterge konusunda da önemli ifadelerde bulundu. ONLAR DA KAPSAMA GİRİYOR: 'EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ' 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe giren 3600 ek gösterge düzenlemesi ile çalışan ve emekli 5,3 milyon kamu personeli ve bunların hak sahiplerinin ek göstergelerinin yeniden belirlenmesini sağladıklarını hatırlatan Işıkhan, "Bununla beraber, birinci dereceye yükselen devlet memurlarımız için 3600 ek gösterge düzenlemesini de hükümet olarak en kısa sürede hayata geçireceğiz." diye konuştu. Bakan Işıkhan, bu yılın başında kamuda sözleşmeli olarak görev yapan 460 bin personeli de kadroya geçirdiklerini kaydetti.
Memur ve asgari ücret zammı için son dakika açıklaması geldi. TBMM kürsüsünde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur maaş zammı için net oran verdi.

2024 asgari ücret zammı için de açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, "Herkesin mutabık kaldığı bir ücret seviyesi" diyerek dikkat çekti. Öte yandan Bakan Işıkhan, çalışan emeklilere ödenecek ikramiyeler ve 3600 ek gösterge konusunda da önemli ifadelerde bulundu.

ONLAR DA KAPSAMA GİRİYOR: 'EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇİRECEĞİZ'
15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe giren 3600 ek gösterge düzenlemesi ile çalışan ve emekli 5,3 milyon kamu personeli ve bunların hak sahiplerinin ek göstergelerinin yeniden belirlenmesini sağladıklarını hatırlatan Işıkhan, "Bununla beraber, birinci dereceye yükselen devlet memurlarımız için 3600 ek gösterge düzenlemesini de hükümet olarak en kısa sürede hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Bakan Işıkhan, bu yılın başında kamuda sözleşmeli olarak görev yapan 460 bin personeli de kadroya geçirdiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.