Togg'a 177 bin 467 ön sipariş

Güncel 28.03.2023 - 16:24, Güncelleme: 28.03.2023 - 16:27
 

Togg'a 177 bin 467 ön sipariş

TÜRKİYE'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un satışa sunulan ilk modeli 'T10X' için ön sipariş süreci sona erdi. T10X için toplamda 177 bin 467 ön sipariş geldi.
Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un ilk modeli, 17 Mart'ta ön siparişle satışa sunuldu. Şirket, bugüne kadar alınan ön siparişler hakkında Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda, C-segment SUV modeli 'T10X' için ön başvuruarın başladığı tarihten bugüne kadar toplamda 177 bin 467 ön sipariş geldiği belirtildi. Paylaşımda, araçların ilk sahiplerini belirleyecek çekilişin, yarın şirketin 'Youtube' kanalından gerçekleştirileceği duyuruldu.
TÜRKİYE'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un satışa sunulan ilk modeli 'T10X' için ön sipariş süreci sona erdi. T10X için toplamda 177 bin 467 ön sipariş geldi.

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un ilk modeli, 17 Mart'ta ön siparişle satışa sunuldu. Şirket, bugüne kadar alınan ön siparişler hakkında Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda, C-segment SUV modeli 'T10X' için ön başvuruarın başladığı tarihten bugüne kadar toplamda 177 bin 467 ön sipariş geldiği belirtildi.

Paylaşımda, araçların ilk sahiplerini belirleyecek çekilişin, yarın şirketin 'Youtube' kanalından gerçekleştirileceği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.