Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya son haliyle gündem oldu

Jüri koltuğunda Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San, Deniz Seki ve Zerrin Özer'in yer aldığı Popstar yarışması yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırmıştı.

SON HALİYLE GÜNDEM OLDU

Fenomen yarışma programındaki isimlerin son halleri zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bu isimlerden biri de 'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısındaki performansıyla dikkat çeken Aydan Kaya oldu.
Popstar Aydan Kaya güçlü sesi ve tavırlarıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Ünlü isim şimdi de son haliyle gündem oldu.

Aydan Kaya'nın son haline; 'Yıllar sana yaramış', 'Her zamanki gibi mükemmelsin', 'Çok iyi görünüyorsun' gibi yorumlar yapıldı.

Aydan Kaya 19 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kaya, müziğe ilk olarak yakınları olan Ceyda Görk ve Bertan Üsküdarlı'nın desteğiyle başladı.

Devlet operasında aldığı eğitim ve şan dersi Aydan Kaya için dönüm noktası oldu.Bertan Üsküdarlı ile sahneye çıkmaya 16 yaşında başlayan Kaya, o dönemlerde lise eğitimine devam ediyordu. Hafta sonları göstermiş olduğu başarılı müzik deneyimi neticesinde profesyonel oldu.2003 senesinde Popstar yarışmasına katılarak geniş kitlelerce tanındı. Kaya programın ardından Show Tv ekranlarında yayınlanan Rüyalarda Buluşuruz adındaki dizide rol aldı.