Narlıdere'de Başkan Uzun'dan saha mesaisi

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olan Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, ilçedeki esnafı ve muhtarları ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Güngören Caddesi’ndeki esnaf ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Erman Uzun, ardından ise muhtarlık ziyaretleri gerçekleştirdi.

“AZİMLE ÇALIŞIYORUZ”

Güngören Caddesi’ndeki esnaf ile kahvaltıda buluşan Başkan Uzun, esnafın taleplerini ve önerilerini dinledi, tek tek not aldı. Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metuş Gelve ve Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Soner Kırmacı’nın da yer aldığı programda konuşan Belediye Başkanı Erman Uzun, kısa vadede çözüme ulaşabilecek konularda hızlıca aksiyon alacaklarını, uzun vadede hayata geçirilebilecek çalışmaların da takipçisi olacaklarını dile getirdi.  Belediye Başkanı Uzun, “Göreve geldiğimizde esnafımızla belirli aralıklarla bir araya geleceğimizi söylemiştik, bugün yine beraberiz. Burada olan herkese teşekkür ediyorum. Ben Narlıdere’nin çocuğuyum, dolayısıyla ihtiyaçları ve sorunları biliyorum. Popülizmden her zaman uzak durdum. Tutamayacağım bir söz vermem, bir söz verirsem de yerine getiririm. Var gücümüzle daha güzel bir Narlıdere yaratmak için büyük bir azimle çalışıyoruz. Bunu yaparken sizlerin taleplerini ve önerilerini asla göz ardı etmiyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Uzun, konuşmasının ardından civardaki esnafla da selamlaştı.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Esnaf programının ardından muhtarlık ziyaretlerine geçen Belediye Başkanı Erman Uzun, Çamtepe Mahallesi Muhtarı Ali Bülbül, Ilıca Mahallesi Muhtarı Neval Çelebi, Yenikale Mahallesi Muhtarı Ali Güventürk ve Sahilevleri Mahallesi Muhtarı İsmail Yetim’i ziyaret etti. Yaptığı ziyaretlerde, muhtarların demokrasinin yapı taşları ve kentin en önemli unsurları olduğunu ifade eden Başkan Uzun, talepleri dinledi, önceliğinin her zaman vatandaşın istekleri olduğunu vurguladı. Muhtarlar da Başkan Uzun’a ziyareti ve çalışmaları için teşekkür etti. Başkan Uzun saha mesaisi esnasında vatandaşlarla da selamlaştı, fotoğraf çekildi.