Melek Mosso'un Dilber tepkisi!

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi ilk bölümüyle izleyicileri ekran başına bağladı.

MELEK MOSSO'DAN 'DİLBER' YORUMU GELDİ

Merakla beklenen Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri dizisinin birinci bölümü, 25 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Dizide yer alan Dilber sahnesi çok uzun bir süre konuşuldu.

Fragmanlarıyla olay yaratan ve günlerce konuşulan proje, hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vurdu. Dilber sahnesi  tüm sosyal medya mecralarında paylaşıldı.

Hazar Ergüçlü'nün Dilber dansıyla ilgili birçok ünlü isimden yorum geldi.  Ünlü şarkıcı Melek Mosso da son dönemlerde Dilber dansı ve şarkısının popüler olması ve pavyonun gündemde olmasıyla ilgili konuştu.

 

Mosso, "Pavyonlar kadın sömürüsünün yapıldığı Türkiye'deki başlıca yerler. Bunun güzellemesini yapmak hoş değil. Bir ayıp bence kötü tarafımız arka sokaktaki bir mahalle gibi. Tamam keyif alabilirler, onların işi olabilir ama insanın yüzüne tavırlarına yansıyan bir acı var. O acıyı görebiliyorsun" dedi.

Hapishaneden yeni çıkan "Azem" adlı bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı 'İnci Taneleri' dizinin her sahnesi büyük beğeni toplamıştı.  Dizinin kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor.

Dilber dansı tartışması her geçen gün büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Mehtap Yılmaz'dan sonra Sevda Türküsev de "Pavyonlar ve genelevler kapatılsın" dedi.