İYİ Partili Yiğit Kumman, Bornova'ya talip

İYİ Parti İzmir'de birçok ilçe başkanı bulundukları ilçede belediye başkan adaylığı için, mevcut görevlerinden istifa etti.

İYİ Parti İzmir'de bir istifa haberi daha geldi. İl Başkan Yardımcısı Yiğit Kumman, siyasi tecrübesiyle Bornovalılara hizmet etmek için yola çıktı.

Yiğit Kumman, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Bornova'ya hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

Kumman'ın paylaşımı şöyle;

"Yaklaşık 3,5 yıldır gururla ifa ettiğim il başkan yardımcılığı görevimden Bornovalı hemşerilerime hizmet edebilmek adına istifa ediyorum. Bu süreç içerisinde teşkilatımın taktirleriyle 2 dönem il başkan yardımcılığı 2’şer kez ilçe / il / kurultay delegeliği yapma şerefine nail oldum ve üzerime düşen görev ve sorumlulukları gücümün yettiğince yerine getirmeye çalıştım. Güzel Bornova’mıza fayda sağlayabilmek için çıktığım bu kutlu yolculukta desteklerini benden esirgemeyen değerli büyüğüm / İzmir Milletvekilimiz Sn. Hüsmen Kırkpınar’a, kıymetli abim / İzmir İl Başkanım Sn. Sinan Bezicilioğlu’na, sevgili ablam / Bornova İlçe Başkanım Sn. Birsen Yılmaz’a ve tabi ki bu zamana kadar teşvik-i mesaide bulunduğum cesur yürekli tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım."