Narlıdere Belediyesi'nin spor kursları başlıyor

Narlıdere Belediyesi'nin Temel Spor Eğitimi ve Sporcu Yetiştirme Kursları başlıyor. Narlıderelileri sporla buluşturma hedefiyle uzun yıllardır düzenlenen kurslar bu dönem voleybol, basketbol ve aerobikten oluşuyor.  Deneyimli antrenörler tarafından verilecek spor kurslarında; voleybol ve basketbol 6-14 yaş arası çocukları, aerobik kursu ise yetişkinleri kapsıyor.

Basketbol, voleybol ve aerobik kursuna kayıt olmak isteyen vatandaşların, 30 Eylül 2024 tarihine kadar Narlıdere Belediyesi Oramiral Güven Erkaya Spor Salonu'na giderek başvuru yapmaları gerekiyor. Haftada 2 gün ayda 8 saat olarak planlanan spor kursları, ekim ayının ilk haftası başlayacak. Kurslar, Narlıdere Belediyesi Oramiral Güven Erkaya Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

"SPOR DOSTU KENT YAPACAĞIZ"

Kurslara yoğun talep olmasından mutluluk duyduğunu belirten Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her daim spora ve sporcuya verdiği önemden söz etmiştir. Ata'mızın, "Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır" sözünü şiar ediniyor ve vatandaşlarımızı sporla buluşturuyoruz.  Söz verdiğimiz gibi Narlıdere'yi spor dostu bir kent yapacağız" dedi.