Karşıyakalı çocuklar atletizm şenliğinde buluştu

Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Karşıyaka Belediye Spor Kulübü ve Karşıyaka Atletizm Spor Kulübü'nün iş birliğiyle düzenlenen 'Çocuk Atletizm Şenliği' Semra Aksu Atletizm Parkı'nda gerçekleştirildi. 6-12 yaş aralığındaki çocuklara hem sporu sevdirmek hem de atletizm ile tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe 130 sporcu katıldı.

EN BÜYÜK ATLETİZM ORGANİZASYONU

Karşıyaka'nın en büyük atletizm organizasyonu olma özelliği taşıyan etkinlikte 14 grupta yarışlar düzenlendi. Geleceğin şampiyonlarının yetiştirildiği Semra Aksu Atletizm Parkı'nda yarışmanın heyecanını yaşayan çocuklar, kıyasıya mücadele ederek başarılı performanslar sergiledi. Yarışlarda ilk 4 sırada olmayı başaran çocuklara derece madalyası verilirken, yarışmaya katılan tüm sporculara da katılımcı madalyası takdim edildi.

MÜCADELE RUHUNU PAYLAŞTILAR

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, "Çocuklarımızı sporla buluşturmak; sağlıklı ve sosyal bireyler olarak geleceğe hazırlamak için profesyonel kadromuz ve nitelikli tesislerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Semra Aksu Atletizm Parkı'nın açılmasıyla birlikte Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübümüzde aktif hale gelen atletizm branşında da 100'den fazla çocuğumuza eğitim veriyor, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu anlayışla düzenlediğimiz Atletizm Şenliği'ne katılan çocuklarımız mücadele ruhunu paylaşmayı ve centilmence yarışmayı deneyimledi. Hepsine yürekten teşekkür ediyor, spor yaşamlarını başarıyla sürdürmelerini diliyorum" diye konuştu.