Menderes’te sosyal kart dönemi başladı

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yürüten Menderes Belediyesi’nin yeni projesi hayata geçti.  Sosyal Kart projesi ile belediyeye ait işletmelerde yüzde 20 indirim sağlanacak uygulama vatandaştan tam not aldı.

12 tesiste geçerli
Menderes Belediyesi iştiraki olan CumaovasıA.Ş’ye bağlı 12 tesiste geçerli olacak indirimden 1. derece şehit yakınları, gaziler, engelli vatandaşlar, 65 yaş üstü vatandaşlar ile 15-20 yaş arası gençler yararlanabilecek. Sosyal kart almak isteyenlerin Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, 1 adet fotoğraf ve ikametgâh belgesi ile başvurmaları gerektiği bilgisi verildi.

"Her zaman yanlarındayız"
Sosyal Kart projesiyle ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, "Yanlış politikalar sonucu ülkemizde yaşanan ekonomik krizin bedelini hepimiz ödüyoruz. Alım gücünün azaldığı bu ortamda hemşehrilerimize sosyal belediyecilikle dokunacak adımları atıyoruz. Elimizde ki imkanları doğru planlama ile vatandaşlarımız için kullanmaya çalışıyoruz.Bu adımlardan birisi olan Sosyal Kart projemizi de hayata geçirdik. Projemiz ile vatandaşlarımız belediyemize ait olan işletmelerden yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz." dedi