Ceyda Bölünmez Çankırı: Kültürpark'a fuarlar geri dönecek

ÇİĞDEM ÖZEN / BEN HABER

Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, "İzmir'in fuar şehri olduğunu ve enternasyonal fuarını canlandırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Çankırı, kültürpark enternasyonal fuarına ilişkin şunları paylaştı;

"İçerisinde WinterWonderland benzeri Tema Parkları, açık ve kapalı tiyatrosu, özel eğitmenler ile yapılan spor alanları,gençler için yapılan kaykay alanları,can dostlarımızın ve evlatlarımızın oynayabileceği bir parkın olacağı düşler sahnesi yapmayı arzu ediyorum. Ayrıca burada herkesin bir defa da olsa mutlaka gittiği Göl Gazinosu’nu yeniden hayata geçirerek, hem Michelin restoranı hem de belediyenin sosyal tesislerinin bulunduğu yani her bütçeye uygun adresleri kazandıracağız."

Kültürpark'ta geçmişte düzenlenen fuarların tekrar geri geleceğini söyleyen Çankırı, "İzmir’in bir fuar şehri olduğu gerçeği var. Burada yapacağımız kitap, kahve ve gelinlik fuarı gibi herkesin ihracat yaptığı bir ticari hacmi geri kazanacağız. Nasıl ki İzmir İktisat Kongresi’ne hayat verdiysek, Türkiye’nin ilk enternasyonal fuarına da yeniden can vereceğiz." dedi.