İYİ Parti'nin Seferihisar adayı Hamit Nişancı

ÇİĞDEM ÖZEN / BEN HABER

İki dönem Seferihisar Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hamit Nişancı’nın İYİ Parti’nin Seferihisar adayı olmak için el sıkıştığı öğrenildi. Seferihisar’da CHP mevcut başkan İsmail Yetişkin, Cumhur İttifakı ise Ahmet Aydın’la yarışa katılıyor.

İYİ Parti Seferihisar adayı Hamit Nişancı Ben Haber'e açıklamalarda bulundu;

"Güzel bir Seferihisar'ı kucaklayan yani üçüncü yolun hakkını verecek, insanları her görüşten olan siyasi bağnaz tutuculuğa bağlı kalmadan hepimizi bir araya getirip sadece Seferihisar gündeminin konuşulacağı Seferihisar'ın yolunun, sokağının, spor alanlarının, düşen yaşam kalitesinin, şehrin toplam kalitesinin arttırılmasının bunları konuşulacağı bir yarış olması diliyorum. İki adaydan ikisine de severek oy vermeye gidecek Seferihisarlı olsaydı ben aday olarak çıkmazdım. Emin olduğum birşey var; iki aday da kamuoyunu doyurmadı. Çıkışımızdan dolayı çok ciddi bir olumlu hava estiğine eminim." dedi.

Meral Akşener  ile ne zaman görüşeceği konusunda da açıklama yapan Nişancı, “;İl başkanımız, genel başkan yardımcımız ve büyükşehir adayımız ne zaman takdir ederlerse o zaman bir program yapılır. Ama şunu söyleyeyim, gerekli resmi açıklamayı il başkanlığı yapmadan benim bir şey söylemem, doğru ve etik olmaz. 

Hamit Nişancı Kimdir ?

1 Ekim 1972 tarihinde İzmir’in Seferihisar İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Seferihisar’da tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Seferihisar Belediye Başkanı seçilerek iki dönem bu görevini sürdürdü. Şuan Seferihisar’da tarım ve inşaat alanlarında faaliyet gösteren aile şirketinin yöneticiliğini yapıyor.

Hamit Nişancı, evli ve bir çocuk sahibidir.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den İzmir İli, Seferihisar İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.