CHP Konak Adayı Mutlu'ya ilçe örgütünden görkemli karşılama

ÇİĞDEM ÖZEN / BEN HABER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, CHP Konak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, CHP eski Milletvekili Tacettin Bayır, ilçe yönetimi, gençlik ve kadın kolları, partililer Başkan Adayı Mutlu’yu davul ve zurna eşliğinde kapıda karşıladı.

"ÖRGÜTLE OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ"

Mutlu, "Bugün burada çok mutlu bir gün için buradayız. Bu heyecan iktidar heyecanı. Konak’ta nasıl artı 1 yapabiliriz bunun heyecanını yaşıyoruz¨ sözleriyle açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İlgazi, ¨2019’da Abdül Başkanı ile beraber Konak’ta bir tarih yazmıştık. İnşallah 2024’te Nilüfer Başkanımızla o efsaneyi daha da büyüterek daha fazla meclis üyesi ve oy oranıyla seçimi tekrar kazanacağız. Yerel seçimlerde İzmir’de ve Konak’ta Türkiye’ye örnek olmak adına yola çıktık. Nilüfer Başkan’ın öncülüğünde bayrağı inşallah zirveye dikeceğiz. Konak İlçe Örgütü ile hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz" dedi.

"KONAK’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Destekleri için İlçe Başkanı Ozan İlgazi'ye ve partililere kendisini destekleyen sivil toplum örgütlerine ve gençlik kolllarına teşekkür eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çamlı Mutlu, "Hep birlikte yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Benimle birlikte bu yolculukta yer aldığınız için çok teşekkür ediyorum. Birlikte çıktık bu yola Konak’ı birlikte yöneteceğiz. Türkiye’nin batıya açılan penceresi İzmir’in kalbi Konak’ta tarih yazacağız. Önce seçimi bir kez daha alacak sonra da Türkiye’ye örnek belediyeciliği göstereceğiz" şeklinde ifade etti.

ABDÜL BATUR'A TEŞEKKÜR EDERİM

CHP Konak Adayı Mutlu, "Biz Cumhuriyet'in yüzüncü yılında İzmir’i kadınlar ve gençlerle beraber, hep beraber başarıya taşıyacağız. Beni onurlu göreve layık gören genel başkanımız Özgür Özel’e, PM üyelerine, il ve ilçe yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Başarıya ulaşacağıma dair inançlarını ben de taşıyorum ve onları asla mahcup etmeyeceğim. Bana verilen bu görevle birlikte başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay ile seçimi alacak ve 30 ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız. Son beş yılda Konak’a hizmet eden meslektaşım ve aile dostum değerli Başkanımız Abdül Batur’a da çok teşekkür ediyorum. Daha güzel daha güçlü bir Konak için hep beraber yürüyeceğiz. Size çok çalışmayı vaat ediyorum. Hep beraber yol yürüyeceğiz imse bir adım geride kalmayacak. Eşit yurttaşlık, adil kentler temelinde hep beraber 5 yılı birlikte geçireceğiz" diye konuştu.

"İZMİR'İ KAPTIRMAYACAĞIZ"

Tarihin Konak için yeniden yazılacağı gün, iki ay içerisinde daha mutlu bir sonuç almak için el ele kol kola imza atacağız. Konak'ta iktidarın karanlık zihniyetine karşı eze eze alacağız. Mücadeleyi omuz omuza vereceğiz. CHP'nin kalesi İzmir sizler sayesinde, kapı kapı sokak sokak çalışmasıyla korunuyor. 30 ilçeyi de alacağız, büyükşehir adayımız Cemil Tugay'ın önderliğinde parlayacağız. Zorlu bir iki ayımız var ama örgütüme güveniyorum. İzmir'i anti Atatürkçü zihniyete kaptırmayacağız" ifadelerini kullandı.