AK Partili Hamza Dağ muhtarlarla biraraya geldi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar’daki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Dağ, "Büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda da artık bizde başka hiçbir aşk yok. Sadece İzmir diyeceğiz. Sadece İzmir için çalışacak, sadece İzmir'i konuşacağız, sadece İzmir'i düşüneceğiz. Ve sadece İzmir için gecemizi gündüzümüze katacağız inşallah” dedi.

Hamza Dağ, “Biz İzmir’de büyüdük. İzmir'in caddelerinde yol yürüdük ve bu şehrin her yerinde bir izimiz, bir eserimiz oldu. Üniversite yıllarımız, meslek hayatımız bu şehirde geçti. Ve bu 4 dönem sizlerin desteğiyle milletvekili olmak şerefi bize nail oldu. Biz o görevi en iyi şekilde ifa etmeye gayret gösterdik. 30 tane ilçemizin her mahallesine neredeyse tamamına ulaşan bir süreç yaşadık. Durmadık. Frensiz yürüdük, sürekli koştuk. Bazen biz gittik, bazen hemşehrilerimiz geldi. Ve bu şehirde bize talep ve istek olarak ne geldiyse elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Bu sadece bize oy veren AK Partili veya Milliyetçi Hareket Partili dostlarımızın, hemşehrilerimizin değil bize İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden de, ilçe belediyelerinden de bir talep geldiğinde o talep makul, mantıklı bir çerçevede ise sonuna kadar peşinden koştuk." şeklinde ifade etti.