AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ seçim çalışmasına başladı

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmi olarak açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı.

AK Partili Dağ'ı Adnan Menderes Havalimanı'nda yoğun bir kalabalık karşıladı. Dağ, İzmir'e adım atar atmaz İzmirliler'e seslendi.

Dağ, "Adına şiirler, uğruna destanlar yazılan şehir, kurtuluşun sembolü, ilk kurşunun sahibi, bağımsızlık ateşimizin yandığı şehir, bağrında Zübeyde Hanım’ı barındıran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gözbebeği” şehir, Çakabey ve Umur Bey’in fethettiği, vatana göz koyan düşmanı, denize döken şehir, doğası, coğrafyası, tarihi ve insanıyla; güzeller güzeli canım İzmir! Hayatımın en özel günlerini geçirdiğim, en tatlı hatıraları biriktirdiğim, yaşamaktan gurur duyduğum, her bir sokağında mutluluğu, huzuru ve sevgiyi yaşadığım İzmir, üniversite hayatımı geçirdiğim, evlatlarımın dünyaya gözlerini açtığı, mesleğe adım attığım, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil etme şerefine nail olduğum İzmir, dört bir yanında, esnafından çiftçisine, sanayicisinden balıkçısına, 7'den 70'e her bir ferdinin derdiyle dertlendiğim İzmir, artık vakit, sadece seni konuşmak, sadece senin için düşünmek, sadece ve sadece senin için çalışmak vaktidir." dedi.

İZMİR'İN SORUNLARINA VAKIFIZ

AK Partili Hamza Dağ, Ege'nin İncisi, güzeller güzeli İzmir’imizi hak ettiği hizmetler buluşturmaya, her alanda potansiyelini ortaya çıkarmaya hazır mıyız, kararlı mıyız diye sözlerine devam etti. Dağ, "Şehir bizi arka sokaklarında büyüttü. Öğrenciliğimiz, gençliğimiz, en güzel günlerimiz buralarda geçti. Yıllar geçti, biz hala buralardayız. Ömrümüz yettikçe de burada olacağız.İşte bugün bu şehirde yetişmiş, Bu şehirde Hamza Dağ olmuş, bir kardeşiniz olarak gönül rahatlığıyla diyorum ki; Şehrimizin ihtiyaçlarına, gençlerimizin meselelerine,esnafımızın beklentilerine, sanayicilerimizin isteklerine, çiftçilerimizin sorunlarına, hasılı İzmir’in ve İzmirli’nin tüm mesele ve dertlerine biz vakıfız; bunları çözecek iradeye de biz sahibiz." şeklinde ifade etti.

ŞÖHRETİ DEĞİL, ŞEHRİMİZİ DÜŞÜNECEĞİM

İzmir benim kıymetlimdir diyen Dağ, "Bir yanı eksik kalsa üzülürüm bununla dertlenirim. Kendini değil, kentini düşünen, şöhretini değil, şehrini düşünen, laf değil, proje üreten, bakarız değil, yaparız diyen, bahane değil, çözüm bulan anlayışla hareket edeceğiz. Belediye ile merkezi hükümetin uyum içinde çalıştığı anlayışı hâkim kılacağız." dedi.

İZMİRLİ ARTIK MUTLU OLACAK

AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ, İzmir'in hizmet konusunda yaşadığı sorunları da ortadan kaldıracaklarını vaat etti. Dağ, "İzmir'i akıllı ve modern bir şehir olarak geliştireceğiz. Altyapı sorununu tarihe karıştıracağız. Deprem riskine karşı her türlü önlemi almış bir şehircilik anlayışını ortaya koyacağız. İzmir’i metro ağlarıyla donatacağız. Trafik sorununu ortadan kaldıracağız. Tertemiz bir Körfez’i bu şehre armağan edeceğiz.İzmirli evine, işine giderken mutlu olacak. Konforlu bir hayata kavuşacak. Çünkü benim İzmirli kardeşlerim çileyi değil, yaşanabilir, huzurlu bir şehri hak ediyor." şeklinde belirtti.

İZMİR BELEDİYESİNİ NEMALANAN KURUMLARDAN KURTARACAĞIZ

Dağ, "Bizi hiçbir zaman kısır tartışmaların, polemiklerin içinde göremeyeceksiniz. Bu seçim bir yerel seçimdir. Bu yarış hizmet yarışıdır, İzmir’in kalkınma yarışıdır. İzmirli hemşehrilerim artık içi boş sloganlar ve hamasi nutuklar duymak istemiyor. Miadı dolmuş siyasi tartışmalar ile hiç kimsenin gerçekleri örtmesine fırsat vermeyeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni makam koltuğu olarak görenlerin planlarını bozmak zorundayız.İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni bazı kliklerin nemalandığı bir kurum olmaktan çıkarmak zorundayız.
İzmir’e, İzmir’in evlatları hizmet edecek. İzmir'in bir 5 yıl daha kaybedecek zamanı yok! İzmir’in, modern şehir anlayışının gerisinde kalmasına 4.5 Milyonİzmir’lihemşehriminartık sabrı kalmamıştır." dedi.

İZMİR'DE SEL, ÇÖP, ÇAMUR BİTECEK

31 Mart Gecesi herkesin mutlu olacağı ve geleceğe daha heyecanlı baktığı bir gece olacak diye sözlerine devam eden Dağ, "31 Mart Sonrası gelecek güzel günleri hep birlikte karşılayacağız. İzmir markası yeniden zirveye taşıyacağız. İzmir hak ettiği hizmetlere kavuşacak, gerçek belediyecilikle tanıştıracağız.İzmir'in artık sadece dağlarında değil, sokaklarında da çiçekler açacak. Artık İzmir'de yağmur sel değil, bereket getirecek. İzmir 7/24 yaşayan bir şehir olacak. Kültürün, sanatın, sanayinin, bilişim ve turizmin başkenti olacak. İzmir artık derin bir nefes alacak. Ve bunu birlikte başaracağız. Verdiğimiz sözleri hep birlikte tutacağız. Birlikte yol yürüyeceğiz, birlikte mücadele edeceğiz ve Güzel İzmir’imizi 5 yılın sonunda hak ettiği değere birlikte kavuşturacağız." dedi.

BİZ İZMİRİZ BAŞARACAĞIZ

AK Partili Dağ, "İzmir kazandığında hiçbir İzmirli kaybetmeyecek. İzmir aynı şirin İzmir olacak, ama çok daha güzel olacak. Kapı kapı dolaşacağız ve 31 Mart’ta, İzmir kazanana dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Mücadele bizden, başarı Allah’tandır. İnşallah, 31 Mart akşamı, sizin de desteğinizle bu kardeşiniz şehrin emini olacaktır. Biz İzmiriz başaracağız" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.