Göztepe'ye Atatürk Lisesi'nde saha müjdesi

Göz-Göz ayrıca Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı iş birliği ile Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi’nin spor salonu kiralama ihalesini 20 milyon 750 bin TL artı KDV, Karabağlar İnönü Lisesi’nin spor salonu kiralama ihalesini ise 25 milyon TL artı KDV bedelle kazandı.

Önümüzdeki aylarda kuruluşunun 100'üncü yılını kutlayacak Göztepe, 136 yıllık tarihi geçmişe sahip İzmir Atatürk Lisesi birlikteliği ile kentin merkezinde yeni spor ve gençlik merkezi kazandı. Bu alanı futbol okulunun yanı sıra, çocuklar ve gençleri daha çok sporla buluşturacak sosyal sorumluluk projeleri ile de taçlandırmak dileğinde olan Göztepe, tarihinde kök salmış iki önemli kurumun yan yana çok başarılı ve anlamlı projelere imza atması için her türlü çaba ve desteği göstermeye hazır olduğunu açıkladı.

Bu alanı sadece bir halı saha olarak değil, aynı zamanda manevi değeri çok yüksek bir prestij alanı olarak gören kulübün amacı, Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı, İzmir Atatürk Lisesi'nin idarecileri, İzmir Atatürk Lisesi Okul Aile Birliği ve İzmir Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği ile iş birliği içerisinde ve hep birlikte, her kuruma yakışır projelerle sporu kentte daha çok yaygınlaştırma hedefine katkı sağlayacak bir alan haline getirmek olarak açıklandı.

Göztepe, binlerce çocuğu sporla tanıştırmalarını sağlayan, Şehrimin Takımı Projesi'ne katkılarını esirgemeyen Ömer Yahşi başta olmak üzere İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti.