Fuar'da Çiğli rüzgarı

Kültürpark Montrö kapısında Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde standa yürüyen Başkan Onur Emrah Yıldız ve beraberindeki heyeti, bando ekibi İzmir Marşıyla karşıladı. Coşkulu kalabalık hep birlikte şarkılar söylerken, Belediye kursiyerlerinin sergilediği tango ve vals gösterisi ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

Başkan Yıldız ve katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı

Birbirinden renkli gösteriler ve eğlenceli atölyelere ev sahipliği yapan stantta, teknoloji temalı Yapay Zeka Atölyesi ve Ay Yolculuğu Simülasyonu uygulamaları ziyaretçilerin büyük ilgi gördü. Yapay Zeka ile karikatürlerini oluşturan konuklar, bu alanda uzun kuyruklar oluşturdu. Çocuklar için kurulan yüz boyama alanını ziyaret eden Başkan Yıldız, miniklere balon ve hediyeler dağıtarak onlarla oyunlar oynadı ve bol bol fotoğraf çektirdi.

"İzmir Fuarı, kültürel tarihimizin en değerli parçası"

Çiğli standını ziyaret eden katılımcılara teşekkür eden Başkan Yıldız, "93. kez İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bir aradayız ve bundan büyük bir mutluluk duyuyorum. İzmir Fuarı, kültürel tarihimizde büyük bir öneme sahip. İzmir'imizi dünyaya tanıtan en büyük pencerelerden birinde yer aldığımız ve değerli hemşehrilerimizi, muhtarlarımızı, meclis üyelerimizi, ilçe yöneticilerimizi ve STK temsilcilerimizi burada ağırladığımız için gerçekten büyük onur duyuyorum. Fuar süresince İzmirlileri standımıza bekliyoruz " ifadelerini kullandı.