Ekonomi Gazetecileri Derneği'nden Kenan Yeşil'e ödül

EGD tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödüllerinin kazananları açıklandı. Geçen sene de ödülü İzmir'e getiren Yenigün Gazetesi Haber Müdürü Kenan Yeşil, bu yıl 'Kuzuların sessizliği' başlıklı haberiyle Esen Salihoğlu Yerel Basın Ödülü'ne layık görüldü. 

Ödül töreni İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilirken, Yeşil ödülünü Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya'nın elinden aldı.

Daha önce 2022 yılında "Veresiye Duvarı" başlıklı haberi ile Yerel Basın kategorisinde ödül kazanan Kenan Yeşil, geçtiğimiz yıl da "200 yıllık tarih krize yenildi" başlık haberiyle Esen Salihoğlu Yerel Basın Ödülü'nü İzmir'e getirmişti. Türkiye'deki ekonomik krizin yarattığı yoksulluk hissini yaşayan çocukların, yeterli beslenememenin yanı sıra oyuncaklara erişiminin de zorlaştığını anlattığı "Oyuncak dükkanlarından çocuk sesi gelmiyor: Kuzuların sessizliği" haberi ile bu yıl da "Esen Salihoğlu Yerel Basın Ödülü"ne layık görülen Yeşil, ödülü üst üste üçüncü kez İzmir'e kazandırmış oldu.