Duş almadan temiz kokmanın 7 yolu

VÜCUT YAĞLARINI KULLANIN

Bu durumda sıktığınız parfüm yerine parfümlü bir vücut yağı kullanmak daha iyidir çünkü vücut yağının kokusu cildinizde daha uzun süre kalır. Ayrıca her zaman daha doğal kokulu, daha hafif bir aromayı seçip gün boyunca cildinize sürebilirsiniz.

CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN

Kendinizi nemlendirmek aynı zamanda daha taze kokmanıza da yardımcı olabilir. Bol su içmenin yanı sıra cildinizi nemlendirmek için güzel kokulu vücut kremleri kullanmalısınız.

EKSTRA DEODORANT KATMANLARI KULLANIN

Deodorant kullanmak terinizin kokusunu gidermenize yardımcı olur. Ekstra katmanlar etkisini en üst düzeye çıkarmanın yanı sıra bakterileri de öldürebilir.

İÇ ÇAMAŞIRI VE ÇORAPLARINIZI DEĞİŞTİRİN

İç çamaşırınızı ve çoraplarınızı değiştirmek terlemeden kaynaklanan kötü kokuyu en aza indirebilir. Ayakkabılarınıza pudra dökmek de iyi bir fikirdir.

BAHARATLI YİYECEKLERDEN KAÇININ

Biz ne yersek oyuz ve bu yiyecekler kötü kokunuzu yoğunlaştırabilir. Bu durumda bunun yerine sebze ve meyve yemek daha iyidir.

DAR KIYAFETLERDEN KAÇININ

Dar giysiler vücudunuzun birçok yerini ısıtarak terlemelerine ve kötü kokuya neden olabilir. Bol kıyafetler daha taze kalmanıza yardımcı olacaktır.

KURU ŞAMPUAN KULLANIN

Kuru şampuan saçlarınızı canlandıracak ve yağlı görünmesini engelleyecektir. Saçlarınıza daha taze bir görünüm ve koku kazandıracak ve saçlarınıza daha fazla hacim kazandırmanıza yardımcı olacaktır.