Abdül Batur: İzmir halkı seçimlerde gerekeni yapacaktır

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kongrede yaşanan olayları şöyle değerlendirdi; "Partimiz genel seçimlerden sonra bir moral bozukluğu içinde. Ancak partimiz 100 yıllık bir parti, dinamiklerimiz, kongrelerimiz, ilçe kongrelerimiz dinamikliğimizi sağlıyor. Bugünkü olaylar maalesef olmaması gereken olaylar. Sözlü sataşmalar, bir iki itişma iktidar medyasına altlık oluşturuyor. Günlerden o görüntüleri izleyeceğiz. Aslında görüntülerde ayırmaya çalışanlar var. İki aday var. İki aday da partimize yıllardır emek veren arkadaşlarımız. Partimiz kazanmış ve güçlenmiş olarak çıkacağız. Partimizde diğer partilerde olmayan demokrasi anlayışı var. Genel merkezde iki başkan adayı açıklamalarını yaptı. CHP'nin resmi hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Biz bu demokrasiden aldığımız güçle ayakta kalıyoruz." dedi.

YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANMAMIZ GEREKİYOR

Kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakarak, bir an önce yerel seçimlere hazırlanmaları gerektiğini söyleyen Batur, "Belediye başkanı adayları bir an önce açıklanmalı. Biz daha önce de ucu ucuna açıklıyoruz adayları. Erken çıkmanın faydası bizim seçmende bir küskünlük, hayal kırıklığı var. Belediye başkan adayları sahaya çıkar ve küskünlükleri gidermeye çalışırlar. Aralık ayının başında adaylar belli olmalı." dedi.

DİZİ GİBİ CHP'Yİ İZLİYORLAR

Batur, "İzmir halkı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan duyarlılığını hiçbir zaman kaybetmez. Dizi gibi CHP'yi takip ediyorlar. Biz belediye başkanları olarak başarılı hizmetler yapıyoruz. Böyle bir algı yaratarak İzmir'i eline geçirme konusunda çalışma yapanlara sesleneyim, hiç uğraşmasınlar. İzmir halkı gerekeni yapacaktır." şeklinde ifade etti.